Meubelmakerij Swaluë

Over ons

Olger Salomons is een ambachtelijk meubelmaker in Zwolle en omstreken, gespecialiseerd in het maken van meubels met hout. Wij maken kwalitatief hoogstaande meubels uit duurzaam lokaal gekapt hout, het liefst uit Zwolle of omgeving.
Hiervan maken we onder andere keukens, kasten, tafels, wandmeubels, boekenplanken in alle vormen en maten!

Waarom ik meubels ben gaan maken? Omdat ik hout zo fantastisch vind!
Het is het materiaal waarop ik verliefd ben geworden. Hout is warm, behaaglijk en met zijn unieke uitstraling een verrijking voor het interieur. Maar het is vooral een materiaal om te bewonderen. Denk aan zijn willekeur van vormen en patronen in de nerf, de verschillende kleurschakeringen en zelfs de geur van hout. Ik geniet er elke dag van. Ik voel mij dan ook erg bevoordeelt dat ik als ontwerpend meubelmaker met deze prachtige grondstof mag werken.

Meubelmakerij Swaluë op Youtube

Bekijk video

Werkwijze

Elk meubel, elke kast of tafel, elk stuk dat wij vervaardigen is uniek. Communicatie met de klant vinden wij daarom essentieel. U beslist over elk detail: afmetingen, stijl, kleur en afwerking. Met onze expertise en creativiteit kunnen wij u adviseren en oplossingen bieden voor ‘interieurproblemen’ die voorheen onoplosbaar leken.

  • 1. Wat zijn uw wensen?

  • 2. Wij komen langs op locatie en laten u diverse voorbeelden zien

  • 3. Na bedenktijd stemmen we alle details af

  • 4. We maken een ontwerp en een vrijblijvende offerte

  • 5. Is het ontwerp naar wens? Dan volgt de definitieve offerte
  • 6. Na de eerste aanbetaling gaan we aan de slag!

Tijdens het gehele proces blijven we met elkaar in contact en houden wij u op de hoogte van de vorderingen. De levering en plaatsing doen we zelf en we ‘leveren pas op’ als u en wij tevreden zijn!

Kom in contact