‘Kunnen jullie een op maat gemaakte, stoere, maar ook landelijk ogende keuken voor ons maken?’  

Deze vraag kwam vanuit een opdrachtgever, woonachtig in een ruime nieuwbouwwoning in Kampen. Natuurlijk kunnen we dit! Na een aantal gesprekken met de klant kozen we materialen en na goedkeuring van de schets kwamen we tot deze keuken op maat.  

Materiaal:

  • Europees eiken
  • Afwerking matte lak op kleur gemengd
  • Chinees hardsteen

Locatie:

  • Kampen

Het was een uitdaging om de keuken zowel landelijk als stoer te maken. Door de keuze voor eikenhout en een hardstenen blad van 8cm dik konden we deze twee stijlen combineren. Het eikenhout is speciaal uitgezocht voor de klant en in de bijpassende kleur gelakt 

Naast het design van de keuken moet een keuken ook praktisch zijn en voldoende opbergruimte bevatten. Er zijn dan ook een aantal slimme opbergmogelijkheden toegepast, zo is er een vaatwasser ingebouwd in het kookeiland en is er genoeg ruimte voor servies en ander kookgerei.  

De keuken beschikt over de luxe van een Grohe Red kraan waarmee je direct heet water tot je beschikking hebt!

“Het mooiste vinden wij nog dat de combinatie van de bar en kookeiland maakt dat je er met het hele gezin kan zitten terwijl je een heerlijke taart bakt bijvoorbeeld.”

De keukenfronten (kastdeuren) zijn gemaakt van massieve planken en hebben een V-vormige groef. Hierdoor oogt het geheel wat zachter en vriendelijker. 

Ook geïnteresseerd in een keuken of ander meubel op maat? Neem contact met ons op!  

Contact